Home / Nieuws / Varia / Wim Opbrouck en Lucas Van den Eynde in De Elfkins!

Wim Opbrouck en Lucas Van den Eynde in De Elfkins!

Wim Opbrouck en Lucas Van den Eynde maken deel uit van de stemmencast van de nieuwe animatiefilm De Elfkins – een klein bakfestijn.

 

Wim Opbrouck zal in De Elfkins – een klein bakfestijn te horen zijn als Theo, de norse maar bescheiden banketbakker. Theo is de meest getalenteerde bakker uit de buurt en wordt de eerste menselijke vriend van de Elfkin Helvi.

Lucas Van den Eynde speelt de rol van Bruno, de competitieve en egoïstische broer van Theo. De broers kunnen het niet zo goed met elkaar vinden, maar Bruno hoopt als professioneel verkoper stiekem op een verzoening en samenwerking met zijn broer.

 

 

De Nederlandse actrice Pip Pellens speelt de rol van de vrolijke Helvi, die in de film na honderden jaren weer als eerste Elfkin de bovengrondse wereld gaat verkennen. Tussen de grote mensen gaat ze op zoek naar haar unieke Elfkin-talent én beleeft ze samen met haar vrienden Kipp en Butz grootse avonturen.

Buddy Vedder en Trevor Reekers zullen de rollen van Kipp en Butz op zich nemen. Nadat Helvi vrienden wordt met de norse banketbakker Theo leert ze samen met de andere Elfkins een belangrijke les: er is niets beters dan anderen te helpen waar je maar kan.

 

 

De Elfkins – een klein bakfestijn is vanaf 9 december in de Belgische bioscopen te zien.

 

Bekijk ook

Kevin Janssens in ‘film’ van Jonas Govaerts!

De ‘trailer’ van Van Ranst werd vandaag losgelaten door Humo, geregisseerd door Jonas Govaerts en …