Home / Wedstrijd / Win 5 x 1 gezinsticket voor ‘Misfit 2’!

Win 5 x 1 gezinsticket voor ‘Misfit 2’!

Het vervolg op de succesvolle film Misfit, die in 2017 kon rekenen op 260.000 bezoekers in de Benelux, komt op 16 oktober ook bij ons in de zalen. Hij won onder andere een ‘The Best Social Media Award’, was weken trending op Netflix en is inmiddels verkocht aan meerdere landen voor een remake. Wij mogen 5 x 1 gratis gezinsticket (goed voor 4 personen) wegschenken. Waag je kans!

Synopsis:
Nadat Julia is teruggekomen uit Amerika voor het nieuwe schooljaar mag ze samen met Nick meedoen aan een grote landelijke muziekwedstrijd: een droom die uitkomt. Maar wanneer Nick onverwacht van school switcht, wordt hij helemaal ingepakt door multitalent Babette. Om Nick terug te halen én de Battle of the Schools te winnen, zit er niks anders op voor Julia en haar Misfit-squad dan samen te werken met hun eeuwige rivalen: de VIP squad!

De hoofdrol wordt opnieuw gespeeld door de immens populaire Djamila. Maar in 'Misfit 2' spelen ook twee Vlaamse actrices mee. Als je onderstaande vragen beantwoordt, maak je kans op 5 x 1 gezinsticket (goed voor 4 personen).

1. Tatyana Beloy speelt mee, maar wie is die andere Vlaamse actrice? Kies uit de drie onderstaande mogelijkheden?

-

2. SCHIFTINGSVRAAG :
Hoeveel inzendingen zullen er bij Cinevox binnenkomen voor deze wedstrijd voor we hem afsluiten op 16.10 om 17u00u?

Vergeet niet uw gegevens in te vullen.

Uw gegevens