Win tickets en een goodiebag van De Gebroeders Schimm!

We mogen een aantal (familie)tickets weggeven voor de avant-première van De Gebroeders Schimm op Halloween, in UGC Antwerpen om 19u30, en een aantal goodiebags!

Hou je van een goede portie humor en van films met een hoog jaren 80 gehalte? Dan is de film De Gebroeders Schimm echt iets voor jou.

Laat ons via redactie@cinevox.be weten of je graag bij de vertoning bent op 31 oktober of liever een goodiebag toegestuurd krijgt. De deadline voor de tickets is zaterdag 30 oktober om 12u ’s middags, voor de goodiebag krijg je nog tijd tot 2 november.

Synopsis

Last van spoken, klopgeesten of paranormale pest? De Gebroeders Schimm helpen je uit de nood. Waar monsters op de loer liggen, komen deze professionele spokenjagers in actie. Ze vangen alle griezels en sluiten ze voorgoed op, in de kast, kelder, of onder het bed. Tot ze dankzij het eigenzinnige meisje Lilith een nieuw bovennatuurlijk verschijnsel op het spoor komen. Samen met Lilith en haar vrienden gaan de Gebroeders Schimm het gevaarlijkste monster uit hun hele loopbaan te lijf, het monster dat zich in ieder van ons schuilhoudt.

Naast de broers Michael en Andrew Van Ostade, zijn de hoofdrollen weggelegd voor Tine Embrechts, nieuwkomer Eva Luna Van Hijfte, Sven De Ridder, Joke Emmers … en tal van (andere) spoken en monsters.

Vanaf 3 november in de bioscoop. Deze geestige familiefilm is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.

Bekijk ook

Opnames gestart voor Noise!

De opnames van Netflix’ nieuwe psychologische thriller Noise zijn gestart. De Belgisch-Nederlandse film is geschreven door …