Win twee abonnementen op Sooner!

Toon een belangrijk persoon in je leven dat je aan hem of aan haar denkt en schenk een heerlijk, deugddoend cinemamoment!

Een duwtje in de rug nodig in deze moeilijke tijden? Dankzij deze wedstrijd van Cinenews, kan je jezelf en iemand waar je veel om geeft, een Premium abonnement voor 2 maanden op Sooner schenken. Jullie krijgen onbeperkte toegang tot de abonnementencatalogus en krijgen ook 3 tickets per maand voor de laatste releases en nieuwigheden. En geniet vooral ook van je eigen abonnement en voordelen.

Sooner staat garant voor het ontdekken van het beste van de cinema op een unieke manier. Al snel word je meegenomen naar het hart van de 7e kunst door meesterwerken van grote filmmakers uit de hele wereld. Je hebt toegang tot meer dan 7000 films in verschillende genres die je tal van emoties zullen laten ervaren, die worden bovendien elke week aangevuld met nieuwe titels.

Je vindt er ook een grote collectie Belgische klassiekers en recente films van eigen bodem, zoals The Racer met o.a. Matteo Simoni en De Patrick met o.a. Kevin Janssens.

Bekijk hier alvast het aanbod, deelnemen aan de wedstrijd kan hier. Sinds kort is Sooner ook te gebruiken via je iPhone of iPad, download de app hier.

Bekijk ook

Mijn vader is een saucisse in wereldpremière!

De familiefilm Mijn vader is een saucisse, het speelfilmdebuut van Anouk Fortunier, is geselecteerd voor …