Home / Nieuws / Binnenkort / Bekijk hier Gene Bervoets in de trailer van ‘Oude liefde’

Bekijk hier Gene Bervoets in de trailer van ‘Oude liefde’

Gene Bervoets speelt de mannelijke hoofdrol in ‘Oude liefde’ van Nicole van Kilsdonk (‘Ventoux’, ‘Onder het hart’), een Nederlandse film over twee gescheiden zestigers zien elkaar voor het eerst na vele jaren als hun 40-jarige zoon plotseling komt te overlijden. In de maanden die volgen zoeken ze troost bij elkaar en laait hun oude liefde weer op. Ze genieten van een onschuldige affaire, die ze geheim proberen te houden voor hun familie. Dat blijkt echter ingewikkelder te zijn dan bedacht. Net als het wegdrukken van onverwerkte problemen van vroeger. Voordat ze het weten raken zij, net als hun familie, verstrikt in de gevolgen van deze grote liefde.

Naast Gene Bervoets zien we ook nog onze landgenote Eva Van der Gucht in de film en verder ook Beppie Melissen, Halina Reijn, Hadewych Minis, Carly Wijs, Aus Greidanus sr. en Ali Ben Horsting

De film komt in Nederland begin november uit. Het Belgische ‘A Private View’ van Dries Phlypo is coproducent.  Dus met een beetje geluk krijgen we de film hier ook te zien.

Zie ook :

Gene Bervoets speelt opnieuw hoofdrol in Nederlandse film

Bekijk ook

Luc en Jean-Pierre Dardenne maken met ‘Ahmed’ film over jonge moslim-extremist

Deze week gaat het 71ste filmfestival van Cannes van start, maar in de vakbladen wordt …