100.000 bezoekers voor 8ERAF!

Vandaag mocht de bioscoopfilm van de jeugdreeks W817 – 8ERAF!  zijn 100.000ste bezoeker verwelkomen in Kinepolis Antwerpen.

Silke Crève (26 jaar) uit Putte-Kapellen en Björn Van Agtmael (30 jaar) uit Stabroek zijn de 100.000ste bezoeker(s) van 8ERAF! Niemand minder dan Britt Van Der Borght (Zoë) en Aron Wade (Akke) kwamen de bezoekers persoonlijk feliciteren: “Film over vriendschap viert een vriendschap!”

Silke & Björn zijn namelijk elkaars beste vrienden en zien elkaar voor de eerste keer terug sinds 2 jaar door de Corona pandemie. Ze hadden tickets gekocht voor het fanevent maar konden er wegens omstandigheden toch niet bij zijn. Silke & Björn zijn fans van het eerste uur en waren helemaal in de wolken door de persoonlijke verwelkoming van Britt & Aron vanavond in Kinepolis Antwerpen.

De film ging op 8 december 2021 in première in aanwezigheid van de hoofdcast. In de 2 weken die daaraan voorafgingen, hadden ruim 50.000 fans al genoten van een exclusieve preview in aanwezigheid van de cast. Dankzij de voorverkoop van deze fantickets is de film gemaakt kunnen  worden.

Bekijk ook

Hotel Centaur zoekt hulp!

De Grieks-Belgische kortfilm Hotel Centaur heeft jouw hulp nodig.  De opnames van de film zijn …