Bekijk nu de poster en trailer van ‘Helden Boven Alles’

In mei startten de opnames van de nieuwe Helden-film, Helden Boven Alles met in de hoofdrollen uiteraard opnieuw de vier Ketnet-vrienden Dempsey Hendrickx, Sieg(fried) De Doncker, Maureen Vanherberghen en Nico(las) Vanhole. De film wordt vanaf 25 oktober in de bioscopen verwacht, maar hierbij alvast de eerste beelden:

De eerste bioscoopfilm ‘Helden van de Zee’ kon meer dan 100.000 bezoekers bekoren, de reeks ‘Helden’ op Ketnet is inmiddels aan het 5de seizoen bezig.

In september 2016 won ‘Helden van de Zee’ nog de Ensor voor Beste Jeugdfilm op het Filmfestival van Oostende, en in februari van dit jaar de Gouden K voor Film van het Jaar op het Gala van de Gouden K’s.

In ‘Helden Boven Alles’ worden de vier helden bijgestaan door o.a. Adriaan Van den Hoof, Karlijn Sileghem, Dirk Van Dijck en Mark Verstraete die belangrijke gastrollen krijgen.

Synopsis: De populariteit van de Helden schiet de hoogte in nadat een spectaculair filmpje van één van hun bouwwerken miljoenen keren bekeken wordt. De roem stijgt Sieg naar het hoofd en hij vindt dat de Helden voortaan moeten reizen als echte sterren. Hij boekt een week in een luxueus spa en relax resort in de Ardennen. Maureen verveelt zich dood en ze daagt haar vrienden uit om een spannende tocht te maken in de woeste natuur. Maar Sieg is koppig en Nico en Dempsey zitten tussen twee vuren. Wanneer Maureen alleen op pad trekt, komt ze in gevaar. Meer dan ooit moeten de Helden creatief zijn om elkaar – en hun vriendschap – terug te vinden. Helden boven alles!

Het scenario en de regie is in handen van Geerard Van de Walle (die eveneens het scenario schreef van ‘Helden van de Zee’). De opnames vonden o.a. plaats in Durbuy, Scherpenheuvel, Dinant en Beveren.

‘Helden Boven Alles’ wordt geproduceerd door Hotel Hungaria, in coproductie met Ketnet. Hotel Hungaria introduceerde de voorbije jaren succesvolle tv-programma’s zoals ‘Dagelijkse Kost’ en ‘Goed Volk’ met Jeroen Meus, ‘Groenland’ met Bartel Van Riet en natuurlijk de Ketnet-reeks ‘Helden’. De film kan rekenen op steun van oa de Belgische tax-shelter voor filmfinanciering.

KFD (Kinepolis Film Distribution) verdeelt de film vanaf 25 oktober in de bioscoopzalen.

Bekijk ook

We Love Cinema Days!

Ook zin in een gigantische portie cinema? Geniet met BNP Paribas Fortis van de We …