Tom Lenaerts over Twee Zomers!

Vanaf zondagavond 6 februari start de nieuwe, zesdelige, psychologische thrillerreeks Twee zomers op Eén.

Het scenario van Twee zomers werd geschreven door Tom Lenaerts en Paul Baeten. Na het succes van Over water slaan ze dus opnieuw de handen in elkaar. Tom Lenaerts nam zelf de regie voor zijn rekening, samen met Brecht Vanhoenacker. De productie was in handen van Kato Maes.

© Ruby van der Kooij

Twee zomers kan uitpakken met ronkende namen als Koen De Bouw, Kevin Janssens, Ruth Becquart, Inge Paulussen, Herwig Ilegems, An Miller, Sanne Samina Hanssen en Tom Vermeir. Hun jongere zelf in de jaren negentig wordt vertolkt door acht nieuwe talenten: Tijmen Govaerts, Tine Roggeman, Felix Meyer, Lukas Bulteel, Vincent Van Sande, Louise Bergez, Marieke Anthoni en Bjarne Devolder.

Twee zomers is een productie van Panenka voor Eén, in coproductie met Netflix. De reeks komt tot stand met de steun van de Belgische Tax Shelter en de Franse Tax Rebate voor Internationale Producties, in samenwerking met Année Zéro. De internationale distributie wordt verzorgd door France tv distribution.

Twee zomers is vanaf 6 februari elke zondag om 21.05 uur op Eén. De serie is ook meteen in boxset te bekijken op Vrt.Nu. Op 5/03 kan je, in aanwezigheid van cast & crew, op Filmfestival Oostende de finale gaan bekijken op groot scherm . Tickets daarvoor kan je hier bestellen.

Bekijk ook

Ruth Beeckmans over Aller/Retour!

Aller/Retour ging al in avant-première op Filmfestival Oostende op 02/02, vanaf vandaag is de film te …